Antena 3 CNN Sport Fotbal extern FC Barcelona şi Valencia s-au înţeles pentru transferul lui David Villa

FC Barcelona şi Valencia s-au înţeles pentru transferul lui David Villa

FC Barcelona şi Valencia s-au înţeles pentru transferul lui David Villa
Sursa foto: david villa
30 Apr 2010   •   12:41

Transfer-bombă în Spania. Abia eliminaţi din Liga Campionilor, cei de la FC Barcelona au mişcat repede pe piaţa transferurilor şi, conform publicaţiei Marca, i-au convins pe ?lilieci? să îi dea drumul atacantului vedetă pentru 40 de milioane de euro şi încă doi jucători. Catalanii insistă ca transferul să se facă înainte de Cupa Mondială din iunie pentru ca o eventuală evoluţie excelentă în Africa de Sud să nu îi crească foarte mult cota.
Randamentul slab al atacului ?blaugrana? din dubla cu Inter Milano i-a pus pe gânduri pe Pep Guardiola şi conducătorii clubului, iar transferul pare să aibă şanse mari să se materializeze. Din câte spune presa spaniolă, transferul nu va fi făcut public până la finalul campionatului. Pe lângă suma de transfer de 40 de milioane de euro, catalanii ar mai introduce în ecuaţie şi doi jucători, pe Aleksandr Hleb şi Bojan Krkic.
În acest moment mai sunt de disputat patru etape din actualul sezon în Primera Division. David Villa ocupă locul al treilea în clasamentul golgeterilor din Spania, cu 21 de goluri marcate în 34 de partide. Lider este Lionel Messi, cu 27 de goluri.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close