Antena 3 CNN Sport Fotbal extern FC Santos este prima finalistă de la Mondialul cluburilor, după ce a învins pe Kashiwa Reysol cu 3-1

FC Santos este prima finalistă de la Mondialul cluburilor, după ce a învins pe Kashiwa Reysol cu 3-1

FC Santos este prima finalistă de la Mondialul cluburilor, după ce a învins pe Kashiwa Reysol cu 3-1
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    14 Dec 2011   •   14:22

FC Santos este prima echipă calificată în finala Campionatului Mondial al cluburilor, competiţie care se desfăşoară în Japonia, după ce echipa braziliană a învins în prima semifinală formaţia niponă Kashiwa Reysol cu scorul de 3-1.

Câştigătoarea Copei Libertadores a decis soarta întâlnirii de pe Toyota Stadium încă din prima repriză, când Neymar şi Borges au marcat două goluri spectaculoase în decurs de cinci minute şi au dus scorul la 2-0 după mai puţin de jumătate de oră de joc.

Gazdele au dat senzaţia că pot forţa o revenire, reuşind să reducă din diferenţă în startul părţii secunde, prin Hiroki Sakai, care l-a învins pe Rafael Cabral în urma unui corner, însă Danilo a refăcut avantajul brazilienilor dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri şi a stabilit scorul final.

Kashiwa Reysol va juca în meciul pentru locul 3 cu învinsa din cealaltă semifinală, care va avea loc joi, la Yokohama, între Al-Sadd (Qatar) şi FC Barcelona.

În meciul pentru locul 5, care a avut loc miercuri, mexicanii de la Monterey au învins cu 3-2 campioana Africii, Esperance Tunis.

Africanii au marcat primii, după jumătate de oră de joc, prin Yannick Ndjeng, dar Monterey a întors rezultatul în doar opt minute, graţie reuşitelor lui Hiram Mier (39), Aldo De Nigris (44) şi Jesus Zavala (47). Cu un sfert de oră înainte de final, Khaled Mouelhi a transformat un penalty pentru tunisieni, care nu au mai avut însă forţa de a egala.


×
Subiecte în articol: japonia Neymar
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close