Antena 3 CNN Sport Fotbal extern FC Sevilla - Valladolid 4-1 şi andaluzii pun presiune pe Real Madrid

FC Sevilla - Valladolid 4-1 şi andaluzii pun presiune pe Real Madrid

FC Sevilla - Valladolid 4-1 şi andaluzii pun presiune pe Real Madrid
Sursa foto: Frederic Kanoute
22 Mar 2009   •   14:33

Atacantul din Mali Frederic Kanoute a impresionat din nou pentru echipa sa, FC Sevilla, cu care a făcut, nu demult, furori în Europa. Jucătorul a realizat un hat-trick şi Sevilla s-a impus fără probleme sâmbătă, în La Liga, împotriva echipei de mijlocul clasamentului Valladolid. Echipa andaluză forţează, astfel, accesul direct în Liga Campionilor, adus de locul al doilea din clasament, ocupat acum de Real Madrid.
Nu i-a luat mult Sevilliei să treacă în avantaj în partida de pe Ramon Sanchez Pizjuan, Kanoute deschizând scorul încă din minutul 8. Doar 14 minute mai târziu a venit şi egalarea din partea lui Valladolid, marcator fiind Goitom. Golul oaspeţilor nu a fost decât o amăgire, însă, pentru suporterii vizitatori, deoarece scorul la pauză a fost 2-1, după golul reuşit de acelaşi Frederic Kanoute. Pauza nu a adus o mare îmbunătăţire în jocul oaspeţilor, care au mai încasat două goluri în a doua repriză, de la Luis Fabiano (minutul 58) şi vedeta Kanoute (minutul 70). 4-1 a fost scorul final, potrivit Eurosport, iar Sevilla are cu şase puncte mai puţin decât campioana Real Madrid, care joacă duminică pe Santiago Bernabeu cu Almeria, având nevoie de o victorie pentru a nu aprinde speranţele fostei duble câştigătoare a Cupei Uefa.
În cealaltă partidă a zilei, Villareal, ocupanta locului al patrulea în Primera Division, a câştigat acasă cu Athletic Bilbao, cu scorul de 2-0, după golurile izbutite de Cazorla şi Fernandez.
Duminică se joacă partidele:
Getafe - Recreativo Huelva
Racing Santander - Valencia
Real Madrid - Almeria
Osasuna - Espanyol
Deportivo La Coruna - Real Betis
Numancia - Sporting de Gijon
Barcelona - Malaga
Mallorca - Atletico Madrid
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Sevilla Real Madrid Primera Division
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close