Antena 3 CNN Sport Fotbal extern FC Timişoara, singura "performeră" din Europa League, după 0-0 cu Anderlecht

FC Timişoara, singura "performeră" din Europa League, după 0-0 cu Anderlecht

FC Timişoara, singura "performeră" din Europa League, după 0-0 cu Anderlecht
23 Oct 2009   •   00:13


FC Timişoara a rămas "lanterna roşie" a grupei A, din Europa League, chiar şi după două meciuri pe teren propriu. După eşecul ruşinos cu Dinamo Zagreb, bănăţenii nu au fost în stare să înscrie în poarta lui Anderlecht, dar spre norocul lor nici belgienii nu au fost mai presus.

Meciul s-a terminat 0-0, însă echipa lui Ioan Ovidiu Sabău este cea care a ieşit în pierdere, având acumulat doar un punct în trei etape.

Timişorenii au dominat începutul primei reprize, dar în ciuda jocului ofensiv poarta lui Proto a rămas neameninţată. Gazdele au redus motoarele pe finalul mitanului, iar Anderlecht a profitat de ocazie să se apropie de poarta lui Pantilimon mai decisă.

Artiom Karamian a semnat prima ocazie de la reluare, însă şutul său de la peste 30 de metri a trecut pe lângă poartă. O fază importantă s-a consumat în minutul 58, când Eder Bonfim a fost faultat la 20 de metri, mingea a ajuns la Goga, care a şutat în poartă, însă arbitrul s-a grăbit şi a acordat lovitură liberă, înainte ca mingea să intre în poartă.

"Anderlecht a forţat din ce în ce mai mult cu trecerea timpului, a fost mai consistentă şi mai clară în acţiuni, dar a ratat la finalizare. De partea cealaltă, FC Timişoara a făcut un joc modest şi nu a reuşit să joace de la egal la egal cu Anderlecht decât în prima repriză", notează Agerpres.

Au evoluat echipele:

FC Timişoara: 29. Costel Pantilimon - 6. Daré Nibombé, 14. Ioan Mera, 13. Cristian Scutaru - 2. Éder Bonfim, 55. Alexandru Bourceanu, 5. Dan Alexa (27. Lukás Magera, 81), 10. Artiom Karamian - 21. Dorin Goga, 18. Gheorghe Bucur (9. Winston Parks, 74), 11. Arman Karamian (77. Alexandru Curtean, 72). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Anderlecht: 24. Silvio Proto - 30. Guillaume Gillet, 2. Ondrej Mazuch, 23. Roland Juhász, 3. Olivier Deschacht (căpitan) - 5. Lucas Biglia, 32. Christophe Diandy (16. Cheikhou Kouyaté, 85), 99. Bakary Sare, 11. Mbark Boussoufa - 10. Kanu (44. Nemanja Rnic, 46), 36. Romelu Lukaku (9. Matías Suárez, 64). Antrenor: Ariël Jacobs.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Timisoara europa league
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close