Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Federaţia de fotbal din Argentina a renunţat la Maradona

Federaţia de fotbal din Argentina a renunţat la Maradona

Federaţia de fotbal din Argentina a renunţat la Maradona
28 Iul 2010   •   13:21

Era Maradona s-a încheiat oficial. El Pibe D'Oro nu şi-a prelungit contractul cu Federaţia de Fotbal din Argentina şi nu va mai continua ca selecţioner.

După eşecul umilitor înregistrat în faţa Germaniei, la Campionatul Mondial din Africa de Sud, tehnicianul în vârstă de 48 de ani a acceptat să rămână pe banca naţionalei doar cu condiţia ca întregul său staff tehnic să rămână alături de el.
Pretenţiile lui Maradona nu i-au mulţumit însă pe oficialii Federaţiei argentiniene, care doreau să îi înlăture pe unii dintre asistenţii selecţionerului. Printre aceştia şi un bun prieten al lui Maradona, Alejandro Mancuso. Cum tehnicianul nu a acceptat, membrii Federaţiei au hotărât, de comun acord, să nu îi prelungească angajamentul fostului mare jucător.

"Comitetul Executiv, cu toţi membrii prezenţi, a hotărât unanim să nu îi prelungească angajamentul domnului Diego Armando Maradona, în funcţia de selecţioner", a declarat Ernesto Cherquis Bialo, purtător de cuvânt AFA.

Printre favoriţii pentru preluarea postului de selecţioner al Argentinei se află Alejandro Batista, Miguel Russo şi Marcelo Bielsa. Prima reprezentativă a Argentinei dispută următorul meci pe 11 august împotriva Irlandei, urmând ca pe 7 septembrie să întâlnească într-un amical, campioana mondială Spania.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Diego Maradona
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close