Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Federaţia Haitiană de Fotbal, zdruncinată serios de cutremur. 30 de membri au fost ucişi

Federaţia Haitiană de Fotbal, zdruncinată serios de cutremur. 30 de membri au fost ucişi

Federaţia Haitiană de Fotbal, zdruncinată serios de cutremur. 30 de membri au fost ucişi
20 Ian 2010   •   18:45

Moartea a treizeci de membri ai Federaţiei Haitiene de Fotbal (FHF) a fost confirmată şi alte persoane sunt date dispărute în urma cutremurului masiv care a lovit statul din Caraibe marţea trecută.

Informaţia a fost confirmată de vicepreşedintele Uniunii Fotbalistice din Caraibe, Căpitanul Horace Burrell, într-un raport înaintat către vicepreşedintele FIFA, Jack Warner. Burrell, preşedintele Federaţiei Jamaicane de Fotbal, a fost delegat să se întâlnească, în Haiti, cu preşedintele FHF, Yves Jean Bart.

Liderul haitian i-a explicat lui Burrell că în timpul cutremului el şi alţi membri ai Comitetului Executiv se aflau într-o şedinţă, iar el a fost singurul supravieţuitor. Printre decedaţi se numără administratori, arbitri şi antrenori, printre care şi cel mai experimentat tehnician al FHF, care a condus naţionala Under-17 la Cupa Mondială din Coreea de Sud. Medici, jucători şi alţi angajaţi au fost de asemenea confirmaţi decedaţi.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: haiti
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close