Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fenerbahce îl vrea pe Ronaldinho încă din acest an

Fenerbahce îl vrea pe Ronaldinho încă din acest an

Fenerbahce îl vrea pe Ronaldinho încă din acest an
Sursa foto: ronaldinho
02 Mai 2009   •   14:09

Ronaldinho, actual jucător al lui AC Milan, ar putea să îmbrace tricoul lui Fenerbahce încă de viitorul sezon, turcii fiind hotărâţi să liciteze pentru bazilian. Presa germană scrie că oficialii clubului turc ar dori să îl aducă pe acesta în caz că fostul antrenor al lui Chelsea, conaţionalul Luiz Felipe Scolari îi va lua locul spaniolului Luis Aragones la sfârşitul actualului sezon.
La Istanbul se vorbeşte de suma de 21 de milioane de euro care ar fi pregătită pentru aducerea brazilianului, ceea ce ar echivala cu banii plătiţi de formaţia italiană către Barcelona, în momentul realizării transferului de anul trecut.
Cu toate acestea, tranzacţia nu este atât de facilă deoarece ?Dinho? mai are doi ani din actualul contract. Turcii ar vrea să semneze pe trei ani cu un salariu de 5 milioane de euro pe sezon.
Pe de altă parte, Ronaldinho nu a avut unul dintre cele mai bune sezoane în Italia, motiv totuşi insuficient pentru a-l convinge pe vicepreşedintele Adriano Galliani să vândă. Acesta a susţinut mereu că marile nume vor rămâne mereu în cadrul clubului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ronaldinho AC Milan Barcelona
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close