Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fenerbahce pregăteşte o ofertă de 7 milioane de euro pentru Mutu

Fenerbahce pregăteşte o ofertă de 7 milioane de euro pentru Mutu

Fenerbahce pregăteşte o ofertă de 7 milioane de euro pentru Mutu
Sursa foto: adrian mutu
07 Iun 2010   •   16:08

Fiorentinei ar putea să evolueze din toamnă pentru gruparea turcă Fenerbahce Istanbul. Turcii ar pregăti o ofertă de 7 milioane de euro pentru atacantul suspendat până în octombrie pentru doping. Principalul motiv pentru care în vor "canarii" pe Mutu nu este abilitatea cu care înscrie, ci numele pe care îl are în fotbal, turcii urmărind o lovitură de imagine.
"Fenerbahce e gata să facă primii paşi oficiali pentru cumpărarea lui Mutu. Mâine (n.r. - marţi) este de aşteptat un contact telefonic direct cu Pantaleo Corvino (n.r. - directorul sportiv al Fiorentinei): clubul turc va oferi şapte milioane de euro Fiorentinei şi îi va propune un contract pe trei ani jucătorului. Preşedintele clubului Fenerbahce, Aziz Yildirim, nu e deranjat deloc de suspendarea jucătorului pentru dopaj, până la 29 octombrie, şi se concentrează pe Mutu nu numai pentru o revigorare din punct de vedere sportiv a grupării sale, dar mai ales pentru publicitate", a notat site-ul calciomercato.com.
Adrian Mutu este suspendat până pe 29 octombrie 2010 pentru consum de sibutramină şi a fost pus, deja, pe lista de transferuri de Fiorentina.
Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close