Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ferguson îl provoacă pe Benitez: Liverpool e outsider

Ferguson îl provoacă pe Benitez: Liverpool e outsider

Ferguson îl provoacă pe Benitez: Liverpool e outsider
11 Ian 2009   •   15:25

Tehnicianul legendar al lui Manchester United, Alex Ferguson nu a stat cu mâinile în sân când omologul său de la Liverpool, Rafa Benitez, l-a atacat în presă. Astfel, scoţianul şi-a spus părerea despre şansele "cormoranilor" la titlul în Premier League, şanse pe care le consideră reduse.
"În opinia mea, pentru campionat se bat două echipe: Manchester United şi Chelsea. Liverpool a început bine sezonul, dar nu cred că va rezista pînă în ultimele etape.
E normal să fie optimişti, mai ales că nu au mai avut un parcurs atît de bun de foarte mult timp. Chiar şi aşa, Chelsea e adversarul nostru cel mai de temut. Au experienţă şi ştiu cel mai bine ce înseamă să te lupţi pentru campionat" a declarat Ferguson, conform gsp.ro.
Benitez spusese, sâmbătă, că managerul echipei din Manchester încinge spiritele şi pune presiune pe arbitrii care vin pe Old Trafford, nelăsându-i să-şi facă bine meseria. De asemenea, spaniolul a declarat că oficialii lui Manchester încearcă, nu de puţine ori, să ia legătura cu arbitrii în timpul pauzelor meciurilor, pentru a-i determina să arbitreze în favoarea lui United.
Foto: www.dailymail.co.uk
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close