Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fernando Torres: Vreau să dobor în continuare recordurile lui Liverpool

Fernando Torres: Vreau să dobor în continuare recordurile lui Liverpool

Fernando Torres: Vreau să dobor în continuare recordurile lui Liverpool
07 Ian 2010   •   14:35

Atacantul lui Liverpool, Fernando Torres, a declarat că recordul clubului pentru cele mai rapide 50 de goluri din istoria de pe Anfield este "unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am făcut în carieră". Internaţionalul spaniol a înscris cele 50 de goluri în doar 72 de partide, corectând recordul lui Albert Stubbins şi Sam Raybould cu opt meciuri.

Torres a doborât recordul cu reuşita din minutul 93 al partidei cu Aston Villa, din 29 decembrie. "Este incredibil pentru mine pentru că Liverpool este unul dintre cele mai mari şi istorice cluburi din lume. Toţi cei care au jucat aici sunt jucători de top ce deţin recorduri impresionante. I-am întrecut la acest capitol şi este unul dintre cele mai importante lucruri reuşite de mine. Vreau să dobor în continuare aceste recorduri şi să rămân în amintirile oamenilor", a declarat Torres.

În acest sezon Torres a reuşit să marcheze 12 goluri în 14 partide din Premier League şi atacantul de 25 de ani este hotărât să mai înscrie, să se ferească de accidentări şi să ducă Liverpool în fruntea clasamentului. "Vreau să înscriu atâtea goluri câte sunt nevoie ca Liverpool să prindă unul dintre primele patru locuri în clasament şi să câştige Cupa Angliei", a mai spus Torres.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Fernando Torres
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close