Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ferrara ţine de scaun la Juve şi a găsit vinovatul pentru înfrângerea de la Chievo: terenul de joc

Ferrara ţine de scaun la Juve şi a găsit vinovatul pentru înfrângerea de la Chievo: terenul de joc

Ferrara ţine de scaun la Juve şi a găsit vinovatul pentru înfrângerea de la Chievo: terenul de joc
17 Ian 2010   •   21:52

Deşi mai toată lumea, cu excepţia directorilor lui Juventus şi, poate, a adversarilor, îi cere demisia, Ciro Ferrara se încăpăţânează să conducă formaţia la care a scris istorie ca fundaş. Trofeele cucerite pe teren au fost însă schimbate cu o criză incredibilă de rezultate ca antrenor, Juventus pierzând duminică, la Verona, a şaptea partidă a sezonului, scor 0-1.

Acuzat încă o dată pentru jocul echipei sale, Ciro Ferrara a găsit şi de această dată un alt vinovat decât persoana lui: terenul de joc al celor de la Chievo. "Este o perioadă neagră a echipei. Nu vreau să caut scuze, chiar dacă este adevărat că am avut mulţi absenţi recent", a declarat Ferrara, după care tot el a continuat: "Deşi nu căutăm scuze, trebuie spus că terenul din această după-amiază nu a fost conform standardelor primului eşalon".

Gianluigi Buffon, starul din poarta lui Juventus, crede însă că tocmai evoluţia echipei sale nu a fost conform standardelor. "Am sperat la mai mult azi, dar trebuie să ne recunoaştem învinşi, pentru că nu am meritat mai mult pentru aşa joc. Aceste ultime evoluţii ale noastre nu au fost conform standardelor unui club de prestigiul lui Juventus şi trebuie să ne suflecăm mânecile şi să încercăm să ne revenim", a declarat Buffon.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino Gianluigi Buffon
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close