Antena 3 CNN Sport Fotbal extern FIFA a decis. Golul anului 2009 a fost marcat de Cristiano Ronaldo (VIDEO)

FIFA a decis. Golul anului 2009 a fost marcat de Cristiano Ronaldo (VIDEO)

FIFA a decis. Golul anului 2009 a fost marcat de Cristiano Ronaldo (VIDEO)
Sursa foto: cristiano ronaldo
22 Dec 2009   •   13:05

FIFA i-a acordat jucătorului portughez Cristiano Ronaldo premiul pentru cel mai frumos gol al anului 2009, în cadrul unei festivităţi care a avut loc în Elveţia, la Zurich. Jucătorul lui Real Madrid a înscris în gol superb pe 15 aprilie, pentru Manchester United, în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, cu un şut de la peste 30 de metri. Premiul a fost acordat după voturile antrenorilor şi căpitanilor echipelor naţionale mondiale.
Cristiano Ronaldo are o consolare după ce a ratat obţinerea "Balonului de Aur" pentru o a doua oară consecutiv. Voturile exprimate de căpitanii şi antrenorii echipelor naţionale de pe mapamond arată că Ronaldo este autorul celui mai frumos dintre zece goluri incredibile, selectate de FIFA.

Tot luni, FIFA a comunicat şi primul "unsprezece" al anului în fotbal, unul format doar din jucători care evoluează în campionatele Spaniei şi Angliei. Echipa anului 2009 este:
Iker Casillas (Spania/Real Madrid) - Dani Alves (Brazilia/FC Barcelona), John Terry (Anglia/Chelsea Londra), Nemanja Vidici (Serbia/Manchester United), Patrice Evra (Franţa/Manchester United) - Steven Gerrard (Anglia/Liverpool), Xavi (Spania/FC Barcelona), Andres Iniesta (Spania/FC Barcelona) - Lionel Messi (Argentina/FC Barcelona), Fernando Torres (Spania/Liverpool), Cristiano Ronaldo (Portugalia/Real Madrid).
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo FIFA
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close