Antena 3 CNN Sport Fotbal extern FIFA ia în calcul o măsură şocantă - să scoată ofsaidul din regulile fotbalului

FIFA ia în calcul o măsură şocantă - să scoată ofsaidul din regulile fotbalului

FIFA ia în calcul o măsură şocantă - să scoată ofsaidul din regulile fotbalului
Sursa foto: ofsaid
02 Mar 2010   •   18:32

Preşedintele FIFA, Sepp Blatter, poartă discuţii serioasă pentru a face o schimbare majoră în jocul de fotbal. Oficialul elveţian vrea să modifice regulile privind ofsaidul sau chiar să îl taie din actele care dictează regulile din fotbal. Ideea, nouă în fotbal, a fost adoptată cu mult succes în hochei, unde jocul a devenit mult mai spectaculos după înlăturarea ofsaidului în 1998.
Conducerea FIFA este tot mai tentată să înlătura una dintre regulile care influenţează cel mai mult în mod negativ jocul de fotbal, prin greşelile făcute de "tuşieri". Aşa cum promisese, Joseph Blatter a discutat cu preşedintele Federaţiei Internaţionale de Hochei, Leandro Negre, şi s-a convins că o măsură precum cea luată în acest sport ar putea ajuta mult şi fotbalul, potrivit goal.com.
"Mi-a pus multe întrebări despre măsura pe care am luat-o în hochei şi despre cât succes a avut. Dar nu a vrut să îmi spună câteva păreri de-ale lui, aşa că nu ştiu dacă va lua această măsură şi în fotbal", a declarat Negre pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sepp Blatter FIA
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close