Antena 3 CNN Sport Fotbal extern FIFA şi UEFA dau asigurări că suspendarea Bosniei va fi ridicată

FIFA şi UEFA dau asigurări că suspendarea Bosniei va fi ridicată

FIFA şi UEFA dau asigurări că suspendarea Bosniei va fi ridicată
Sursa foto: Fptp: Intact Images/EPA
13 Mai 2011   •   12:25

O delegaţie din Bosnia s-a întâlnit joi, la Zurich, cu reprezentanţii FIFA şi UEFA şi a obţinut promisiunea că suspendarea federaţiei din această ţară va fi în curând ridicată.

Federaţia de fotbal din Bosnia a fost suspendată pe data de 1 aprilie, din cauza statutului său, care nu respecta regulamentele FIFA şi UEFA. După anunţarea acestei decizii, a fost creat un Comitet de Normalizare, condus de Ivica Osim, al cărui scop a fost de a purta discuţii privind modificarea respectivului statut şi alinierea sa la regulile din fotbalul internaţional.

Ultimele detalii au fost puse la punct în cadrul întâlnirii de la Zurich, în care Joseph Blatter şi Michel Platini i-au felicitat pe mebrii comitetului pentru munca lor şi au dat asigurpri că, după adoptarea noului statut al Federaţiei din Bosnia, cel mai probabil la Adunarea generală din 26 mai, suspendarea va fi ridicată automat.

E o decizie aşteptată. Nu mai e niciun obstacol în calea ridicării suspendării. Mă bucur că avem prieteni la FIFA şi la UEFA”, a declarat Ivica Osim.

În aceste condiţii, nu mai există niciun impediment în desfăşurarea partidei România-Bosnia, din 3 iunie, din preliminariile Campionatului European din 2012.

×
Subiecte în articol: FIFA UEFA suspendare Bosnia
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close