Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Final dramatic de sezon în Spania. Titlul se decide în ultima etapă, în meciul dintre Barcelona şi Atletico Madrid. Contra, aproape scăpat de retrogradare

Final dramatic de sezon în Spania. Titlul se decide în ultima etapă, în meciul dintre Barcelona şi Atletico Madrid. Contra, aproape scăpat de retrogradare

Final dramatic de sezon în Spania. Titlul se decide în ultima etapă, în meciul dintre Barcelona şi Atletico Madrid. Contra, aproape scăpat de retrogradare
de M.T.    |    12 Mai 2014   •   09:39

Soarta titlului din La Liga se va decide în ultima etapă, în meciul dintre dintre FC Barcelona şi Atletico Madrid, care va avea loc pe Camp Nou.

Învinsă surprinzător cu 2-0 pe terenul celor de la Celta Vigo, Real Madrid a ieşit din lupta pentru titlu şi a ratat astfel şansa de a realiza tripla campionat-cupă-Liga Campionilor.

Atât Atletico, cât şi Barcelona au înregistrat rezultate de egalitate în penultima etapă, iar diferenţa dintre ele rămâne de trei puncte în favoarea echipei din capitală.

Atletico a reuşit doar un 1-1 acasă cu Malaga şi a fost chiar aproape de a fi învinsă, după ce Samuel Garcia a deschis scorul la mijlocul reprizei secunde.

Belgianul Toby Alderweireld a egalat însă cu un sfert de oră înainte de final, iar Atletico ar fi putut obţine care ar fi făcut-o campioană pentru prima oară în ultimii 18 ani în al cincilea minut de prelungire, dar portarul oaspeţilor, Wilfredo Caballero, a avut o intervenţie senzaţională la şutul lui Adrian.

De cealaltă parte, Barcelona a terminat la egalitate cu Elche în deplasare, scor 0-0, şi a ratat astfel ocazia de a se apropia la un singur punct de Atletico.

În ultima etapă, catalanii au doar varianta victoriei pentru a deveni campioni, în timp ce Atletico va cuceri titlul şi în cazul unei remize.

În acest sezon, cele două echipe s-au întâlnit de cinci ori, inclusiv în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar Barcelona nu a reuşit să se impună nicio dată, bilanţul fiind de o victorie pentru Atletico şi patru remize.

Veşti bune pentru echipa antrenată de Cosmin Contra şi la care evoluează Ciprian Marica. Câştigătoare cu 1-0 în faţa finalistei din Europa League, FC Sevilla, şi profitând de paşii greşiţi ai contracandidatelor Valladolid şi Espanyol, Getafe este aproape scăpată de retrogradare.

În ultima etapă, Getafe va juca în deplasare cu Rayo Vallecano, echipă fără obiectiv în finalul sezonului, echipa lui Contra nevoie de o remiză pentru a fi sigură de supravieţuire.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close