Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Finală ?albastră? în Cupa Angliei. Everton opreşte Manchester United la penalty-uri (VIDEO)

Finală ?albastră? în Cupa Angliei. Everton opreşte Manchester United la penalty-uri (VIDEO)

Finală ?albastră? în Cupa Angliei. Everton opreşte Manchester United la penalty-uri (VIDEO)
19 Apr 2009   •   22:43

Manchester United a ratat ocazia de a realiza o performanţă incredibilă, aceea de a cuceri cinci trofee în acelaşi sezon. Elevii lui Alex Ferguson au fost eliminaţi din Cupa Angliei de Everton şi, după ce au cucerit Cupa Intercontinentală şi Cupa Ligii, rămân în cursă doar pentru încă doi ?iepuri?: Premier League şi Liga Campionilor.

Everton s-a impus cu 4-2 la penalty-uri, după un meci alb, şi va juca în finală cu Chelsea Londra. După o semifinală dezamăgitoare, Phil Jagielka a înscris lovitura de pedeapsă decisivă, în timp ce pentru United au ratat Dimitar Berbatov şi Rio Ferdinand.



De partea cealaltă, Chelsea s-a impus sâmbătă cu 2-1 în meciul cu Arsenal Londra. Echipa antrenată de Arsene Wenger a marcat prima prin Walcott în minutul 18, dar Chelsea a revenit în forţă. Mai întâi a punctat Malouda în minutul 33, pentru ca Drogba să ducă trupa lui Hiddink în finală, după golul marcat cu şase minute înainte de final.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester United Everton Cupa Angliei
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close