Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Finală madrilenă în Liga Campionilor, după ce Atletico a învins categoric Chelsea Londra

Finală madrilenă în Liga Campionilor, după ce Atletico a învins categoric Chelsea Londra

Finală madrilenă în Liga Campionilor, după ce Atletico a învins categoric Chelsea Londra
Sursa foto: Foto: Intact Images
01 Mai 2014   •   00:30

Atletico Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor unde va întâlni marea rivală locală, Real, după ce a obţinut un rezultat răsunător pe Stamford Bridge. Echipa lui Jose Mourinho a început partida decisă să se apere, cu şase fundaşi printre titulari, însă câteva erori individuale s-au dovedit costisitoare, iar Atletico a obţinut golurile care să o ducă într-o finală istorică.

La câteva minute după ce Fernando Torres le-a dus pe gazde în avantaj înscriind în poarta fostului său club, o greșeală în apărare i-a permis lui Adrian Lopez să egaleze. Apoi Samuel Etoo a oferit un penalty în repriza secundă, pe care Diego Costa l-a transformat în gol. Luiz aproape a readus Chelsea în joc însă a lovit transversala, iar Arda Turan a stabilit scorul final, 3-1, unul pe deplin meritat de Atletico. 

În finala de pe 24 mai de la Lisabona, Atletico Madrid va întâlni Real Madrid, echipă aflată în căutarea celui de-al zecelea trofeu. Pentru Atletico aceasta este a doua finală din istoria clubului, după cea pierdută cu 0-4 în fața lui Bayern în urmă cu 40 de ani. Totodată aceasta este a doua finală spaniolă din istoria competiției, după Real MAdrid - Valencia de la finalul sezonului 1999-2000, scor 3-0.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close