Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fiorentina are încredere în Mutu: Vom încerca să clarificăm situaţia cât mai curând posibil

Fiorentina are încredere în Mutu: Vom încerca să clarificăm situaţia cât mai curând posibil

Fiorentina are încredere în Mutu: Vom încerca să clarificăm situaţia cât mai curând posibil
28 Ian 2010   •   22:10


A devenit deja oficial faptul că Mutu a picat un test anti-doping după meciul cu Bari din 10 ianuarie. Fiorentina a remis un comunicat de presă în care a anunţat că are încredere "în buna credinţă" a lui Adrian Mutu şi că va încerca să clarifice situaţia. "Am luat cunoştinţă de confirmarea CONI că Adrian Mutu a fost depistat pozitiv pentru sibutramină, un drog contra foamei", se arată în comunicatul clubului din Florenţa.

"ACF Fiorentina, deşi confirmă că este împotriva folosirii substanţelor interzise, inclusiv a suplimentelor necertificate, are încredere în buna credinţă a sportivului şi va încerca să clarifice situaţia cât mai curând posibil".

Se pare că sibutramina găsită în corpul lui Mutu se afla în compoziţia unor suplimente pe bază de vitamine, pe care sportivii din toată lumea le folosesc. Totuşi, atacantul român a luat acel supliment fără să consulte medicii Fiorentinei, iar profesorul Giampietro Pellegrini de la Universitatea din Florenţa a declarat că i se pare incredibil că un jucător profesionist foloseşte un produs fără să îl testeze.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu AC Fiorentina
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close