Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fiorentina câştigă primul test fără Mutu, 2-1 la Atalanta. Rezultate Italia (VIDEO)

Fiorentina câştigă primul test fără Mutu, 2-1 la Atalanta. Rezultate Italia (VIDEO)

Fiorentina câştigă primul test fără Mutu, 2-1 la Atalanta. Rezultate Italia (VIDEO)
Sursa foto: alberto gilardino
05 Apr 2009   •   16:41

Cesare Prandelli poate să stea liniştit. Deşi vedeta Adrian Mutu este accidentată şi, în mod cert, va lipsi mult timp după ce se va opera la genunchi, echipa are destui alţi jucători decisivi. Alberto Gilardino a marcat golul victoriei pentru Fiorentina în minutul 88 al deplasării de la Atalanta, iar toscanii s-au impus cu scorul de 2-1.
Fiorentina se menţine pe locul patru în clasamentul Serie A, cu o partidă în plus jucată, după ce luat toate cele trei puncte din meciul cu Atalanta de duminică. Victoria este cu atât mai valoroasă cu cât Prandelli nu a putut să conteze pe mai mulţi jucători importanţi, Jorgensen, Mutu, Kroldrup şi Santana - accidentaţi - şi Gamberini suspendat. Partida a fost dominată de oaspeţi, care au ratat multe ocazii pe tot parcursul meciului. Cu toate acestea, tot Atalanta a deschis scorul, în minutul 49, prin Plasmati. Jovetic a readus egalitatea zece minute mai târziu din penalty, iar Gilardino a făcut dreptate cu golul din minutul 88.
În urma acestui rezultat, Fiorentina are 52 de puncte după 30 de meciuri şi speră ca Genoa să piardă cu Reggina pentru ca echipa lui Mutu să îşi păstreze locul patru din clasamentul Serie A. În schimb, Atalanta este o echipă cu slabe şanse la un loc într-o competiţie europeană, dar şi scutită de emoţii, fiind pe locul 10 cu 40 de puncte din 30 de partide disputate, potrivit Eurosport.

Rezultate Italia:
Atalanta - Fiorentina: 1 - 2
AS Roma - Bologna: 2 - 1
Cagliari - Catania: 1 - 0
Juventus - Chievo: 3 - 3
Palermo - Torino: 1 - 0
Reggina - Genoa: 0 - 1
Sampdoria - Napoli: 2 - 2
Siena - Lazio: 2 - 0
Antena3.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close