Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fiorentina, eliminată din Cupa Italiei. Vucinic califică AS Roma

Fiorentina, eliminată din Cupa Italiei. Vucinic califică AS Roma

Fiorentina, eliminată din Cupa Italiei. Vucinic califică AS Roma
18 Dec 2008   •   02:15

Torino s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei după ce a învins cu 1-0 Fiorentina chiar pe terenul formaţiei lui Adi Mutu. Singurul gol al meciului a fost reuşit de Bianchi, în minutul 19. Atacantul român Adrian Mutu, care a evoluat tot meciul şi a fost căpitanul Fiorentinei, a avut şansa de a egala în prima repriză, însă lovitura sa liberă a trecut puţin peste poartă. Torino va întâlni în sferturile de finală ale competiţiei pe Lazio Roma.
Presa italiană a scris că ofensiva grupării pregătite de Cesare Prandelli nu a fost la fel de eficientă ca în alte partide, lucru care l-a dezamăgit şi pe tehnician. Prandelli a considerat totuşi că oboseala acumulată în ultimele meciuri a fost decisivă. "În prima repriză am făcut unele greşeli şi ne-a fost greu să ne revenim după golul primit. Mişcarea noastră pe teren în momentul în care nu aveam balonul a fost slabă. Regret că am fost eliminaţi din Cupă, nu am putut avea continuitate în rezultate şi mi-e teamă că acest lucru ne poate afecta încrederea în noi", a afirmat Prandelli.
AS Roma s-a calificat şi ea în sferturile de finală ale Cupei Italiei, după ce Mario Vucinic a adus victoria pe finalul partidei cu Bologna, prin golurile înscrise în minutele 83 şi 86.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AS Roma AC Fiorentina Cupa Italiei
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close