Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fiorentina i-a redus salariul lui Mutu la jumătate

Fiorentina i-a redus salariul lui Mutu la jumătate

Fiorentina i-a redus salariul lui Mutu la jumătate
Sursa foto: adrian mutu
27 Apr 2010   •   12:07

Adrian Mutu are, începând cu această săptămână, un salariu de două ori mai mic la Fiorentina. Clubul toscan i-a redus venitul atacantului român după ce acesta a fost suspendat pentru nouă luni de Tribunalul Naţional Antidoping pentru consumul de pastile de slăbit care conţineau sibutramină.
"Această decizie a clubului AC Fiorentina vine în urma suspendării pe nouă luni pentru dopaj a fotbalistului român", a comunicat gruparea de pe Artemio Franchi, potrivit fiorentina.it.
Venit în 2006 la Fiorentina, Mutu câştiga la Florenţa 2,2 milioane de euro pe sezon. Mai mult, el a cerut în repetate rânduri mărire de salariu conducerii clubului pentru a putea plăti datoria de 17 milioane de euro pe care o are faţă de clubul Chelsea.
Decizia Fiorentinei a fost determinată de faptul că neatenţia lui Mutu, care a adus la suspendarea de nouă luni, a privat clubul de una dintre armele sale principale. Ca urmare, Fiorentina este în acest moment, pe locul 9 în Serie A, urmând să rateze prezenţa în cupele europene.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu fiorentina salariu suspendare
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close