Fiorentina îl va da în judecată pe Ioan Becali pentru calomnie

de Antena3.ro    |    08 Ian 2011   •   10:39
Fiorentina îl va da în judecată pe Ioan Becali pentru calomnie Foto: Mediafax

Clubul Fiorentina a anunţat, pe site-ul oficial, că îl va da în judecată pe procuratorul Ioan Becali pentru "numeroasele minciuni şi calomnii" din conferinţa de presă pe care reprezentantul atacantului Adrian Mutu a susţinut-o, vineri, la Florenţa, informează Mediafax.
   
"În urma numeroaselor minciuni şi calomnii din declaraţiile de astăzi ale domnului Giovanni Becali, agentul lui Adrian Mutu, ACF Fiorentina anunţă că i-a împuternicit pe reprezentanţii săi legali să acţioneze împotriva domnului Becali, pentru a proteja imaginea şi interesele societăţii viola şi a membrilor săi", se arată în comunicatul clubului din Florenţa.

Ioan Becali a organizat, vineri, o conferinţă de presă în Italia, în cadrul căreia a explicat versiunea jucătorului cu privire la scandalul în care este implicat, afirmând, printre altele, că membri ai conducerii grupării Fiorentina l-au jignit pe Adrian Mutu, numindu-l "cancerul clubului" şi "nenorocit".
   
Miercuri, site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anunţat, într-un comunicat, că atacantul român Adrian Mutu a părăsit antrenamentul fără să ofere vreo explicaţie şi că, urmare a comportamentului său din ultima perioadă, gruparea va deschide acţiuni în plan sportiv şi civil. Fostul impresar Ioan Becali a declarat ulterior că Mutu a părăsit antrenamentul de miercuri după-amiază al Fiorentinei după ce a aflat că gruparea viola nu îi permite să se transfere la o altă echipă din Italia liber de contract.
   
Vineri, Fiorentina a anunţat excluderea lui Adrian Mutu de la antrenamentele şi pregătirea echipei, deoarece acesta a încălcat obligaţiile contractuale.

x close