Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fiorentina îl va da în judecată pe Ioan Becali pentru calomnie

Fiorentina îl va da în judecată pe Ioan Becali pentru calomnie

Fiorentina îl va da în judecată pe Ioan Becali pentru calomnie
Sursa foto: Foto: Mediafax
08 Ian 2011   •   10:39

Clubul Fiorentina a anunţat, pe site-ul oficial, că îl va da în judecată pe procuratorul Ioan Becali pentru "numeroasele minciuni şi calomnii" din conferinţa de presă pe care reprezentantul atacantului Adrian Mutu a susţinut-o, vineri, la Florenţa, informează Mediafax.
   
"În urma numeroaselor minciuni şi calomnii din declaraţiile de astăzi ale domnului Giovanni Becali, agentul lui Adrian Mutu, ACF Fiorentina anunţă că i-a împuternicit pe reprezentanţii săi legali să acţioneze împotriva domnului Becali, pentru a proteja imaginea şi interesele societăţii viola şi a membrilor săi", se arată în comunicatul clubului din Florenţa.

Ioan Becali a organizat, vineri, o conferinţă de presă în Italia, în cadrul căreia a explicat versiunea jucătorului cu privire la scandalul în care este implicat, afirmând, printre altele, că membri ai conducerii grupării Fiorentina l-au jignit pe Adrian Mutu, numindu-l "cancerul clubului" şi "nenorocit".
   
Miercuri, site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anunţat, într-un comunicat, că atacantul român Adrian Mutu a părăsit antrenamentul fără să ofere vreo explicaţie şi că, urmare a comportamentului său din ultima perioadă, gruparea va deschide acţiuni în plan sportiv şi civil. Fostul impresar Ioan Becali a declarat ulterior că Mutu a părăsit antrenamentul de miercuri după-amiază al Fiorentinei după ce a aflat că gruparea viola nu îi permite să se transfere la o altă echipă din Italia liber de contract.
   
Vineri, Fiorentina a anunţat excluderea lui Adrian Mutu de la antrenamentele şi pregătirea echipei, deoarece acesta a încălcat obligaţiile contractuale.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close