Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fiorentina învinge cu 4-1 pe Roma şi este aproape de Liga Campionilor (VIDEO)

Fiorentina învinge cu 4-1 pe Roma şi este aproape de Liga Campionilor (VIDEO)

Fiorentina învinge cu 4-1 pe Roma şi este aproape de Liga Campionilor (VIDEO)
26 Apr 2009   •   11:24

În continuare fără Mutu, accidentat, Fiorentina a obţinut o victorie vitală în lupta pentru un loc de Champions League. Victima trupei viola a fost chiar o contracandidată, As Roma, care a plecat de pe Artemio Franchi învinsă cu 4-1.

Trupa lui Prandelli a început tare, reuşind să deschidă scorul în minutul 6 prin Vargas. Avea să fie unicul gol al primei reprize, însă arbitrul le-a refuzat gazdelor două lovituri de la 11 metri. Fiorentina s-a dezlănţuint în partea a doua. Imediat după pauză, Gilardino a dublat avantajul amfitrionilor, pentru ca după câteva minute Roma să rămână în 10 oameni după eliminarea lui Pizarro. Acelaşi Gilardino a reuşit dubla în minutul 67, iar Gobbi a marcat ultimul gol al echipei viola. Onoarea capitolinilor a fost salvată în final de Julio Baptista, care a înscris în minutul 86.

În urma acestui succes, Fiorentina urcă pe locul 4, în timp ce pentru gialorossi rămâne doar lupta pentru un loc de Europa League.



În celălalt meci de sâmbătă din Serie A, Udinese a învins la Verona pe Chievo cu 2-1. Friulanii au profitat de forma excelentă a lui D'Agostino, care a reuşit o dublă, în timp ce pentru gazde a punctat Pellissier.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Serie A fiorentina AS Roma
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close