Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fiorentina l-a demis pe Sinisa Mihajlovic, care a fost înlocuit de Delio Rossi

Fiorentina l-a demis pe Sinisa Mihajlovic, care a fost înlocuit de Delio Rossi

Fiorentina l-a demis pe Sinisa Mihajlovic, care a fost înlocuit de Delio Rossi
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    08 Noi 2011   •   11:32

Fiorentina a anunţat că antrenorul Sinisa Mihajlovic a fost demis, locul său pe banca grupării toscane fiind luat de Delio Rossi.

Tehnicianul sârb a fost puternic contestat în ultima vreme din cauza rezultatelor slabe şi se afla într-un conflict deschis cu suporterii fostei echipe a lui Adrian Mutu.

Înfrângerea din weekendul trecut, 0-1 la Verona, împotriva lui Chievo, a fost picătura care a umplut paharul, iar Fiorentina a decis să se despartă de Mihajlovic.

Antrenorul de 42 de ani a preluat conducerea tehnică a Fiorentinei în vara lui 2010, după ce Cesare Prandelli a plecat la naţionala Italiei. Mihajlovic nu a reuşit să se ridice la nivelul predecesorului său, terminând sezonul trecut abia pe locul 9, în timp ce în actuala stagiune, formaţia viola a câştigat doar trei meciuri şi se află pe poziţia a 12-a în Serie A.

Delio Rossi, cel care îl înlocuieşte pe Mihajlovic, a pregătit în ultimii doi ani pe Palermo, reuşind de fiecare dată să îi califice pe sicilieni în cupele europene. În sezonul trecut, a jucat finala Cupei Italiei, pe care a pierdut-o în faţa lui Inter Milano.

Sinisa Mihajlovic este al şaselea antrenor demis de la începutul actualei ediţii a campionatului italian, după Roberto Donadoni (Cagliari), Stefano Pioli (Palermo), ambii concediaţi chiar înaintea startului de sezon, Gian Piero Gasperini (Inter Milano), Pierpaolo Bisoli (Bologna) şi Marco Giampaolo (Cesena).

×
Subiecte în articol: fiorentina demitere Serie A
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close