Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fiorentina-Sampdoria 2-0. Mutu pe bancă. Inter trece pe locul 1. Rezultate Serie A (VIDEO)

Fiorentina-Sampdoria 2-0. Mutu pe bancă. Inter trece pe locul 1. Rezultate Serie A (VIDEO)

Fiorentina-Sampdoria 2-0. Mutu pe bancă. Inter trece pe locul 1. Rezultate Serie A (VIDEO)
Sursa foto: adrian mutu
24 Sep 2009   •   09:30

Fiorentina a pus capăt ?domniei? Sampdoriei în vârful Seriei A după victoria de pe Artemio Franchi. Goluri în fiecare repriză ale lui Stevan Jovetic şi Alberto Gilardino au adus prima înfrângere a sezonului pentru Samdoria. Inter ajunge pe primul loc al clasamentului după victoria cu Napoli, cel puţin până la meciul lui Juventus.

Gazdele s-au străduit să desfacă jocul Sampdoriei şi să îşi creeze atacul, dar când a reuşit a pus stâpânire pe joc. Marco Marchionni pe dreapta şi Juan Vargas pe stânga au controlat flancurile şi au reuşit să creeze numeroase ocazii pentru atacanţi.

Căpitanul Sampdoriei, Angelo Palombo, a admis că echipa sa a făcut foarte puţine contra Fiorentinei.

"Am făcut puţine să plecăm cu un rezultat pozitiv?, declara căpitanul pentru FirenzeViola.it. "Nu putem câştiga fiecare meci. Fiorentina a fost mai agresivă decât noi, la fel cum Roma a fost cu ei săptămâna trrecută."

În alt meci din Serie A, Inter a reuşit a patra victorie cu 3-1 contra Napoli pe San Siro, cu Samuel Eto'o, Diego Milito şi Lucio înscriind pentru nerazzurri, şi Ezequiel Lavezzi pentru oaspeţi.
În echipa de bază au revenit Walter Samuel şi Cristian Chivu în locul lui Ivan Cordoba şi Davide Santon.
Antrenorul lui Napoli, Roberto Donadoni, simţea presiunea după începutul prost de sezon, pe fondul zvonurilor că va fi înlocuit dacă rezultatele nu cresc imediat. Cu toate acestea, Inter a avut nevoie de doar două minute pentru a prelua conducerea, când Samuel înscrie cu capul după un corner.
Două minute mai târziu, Inter îşi dublează avanatajul, printr-un gol controversat. Maicon îl găseşte pe Milito, care înscrie, dar reluările arată poziţie de ofsaid.
Iar în minutul 32, Inter închide meciul, deşi Napoli reuşeşte golul de onoare doar câteva minute mai târziu.

Fiorentina-Samdoria 2-0




Inter-Napoli 3-1





Atalanta 0 - 0 Catania
Bari 0 - 1 Cagliari
Bologna 2 - 0 Livorno
Fiorentina 2 - 0 Sampdoria
Inter Milan 3 - 1 Napoli
Lazio 1 - 2 Parma
Palermo 3 - 3 AS Roma
Siena 0 - 0 Chievo
Udinese 1 - 0 AC Milan


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Napoli fiorentina Serie A Adrian Mutu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close