Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fiorentina va vinde 2-3 jucători la iarnă. Moggi: Mutu nu este unul dintre ei

Fiorentina va vinde 2-3 jucători la iarnă. Moggi: Mutu nu este unul dintre ei

Fiorentina va vinde 2-3 jucători la iarnă. Moggi: Mutu nu este unul dintre ei
27 Noi 2008   •   19:35

Liga Campionilor aduce bucurii pentru echipele de club, însă nu şi pentru Fiorentina, care fiind eliminată din competiţie se vede nevoită să renunţe la câţiva jucători în iarnă. Directorul sportiv Pantaleo Corvino a recunoscut că formaţia Viola va scoate la vânzare doi sau trei jucători în ianuarie, după eliminarea din Liga Campionilor.
Pe lângă faptul că şi-a pierdut credibilitatea în Europa, Fiorentina a pierdut şi banii pe care UEFA îi acordă pentru calificarea în optimile competiţiei. Corvino avertizează astfel că Fiorentina nu mai are nevoie de un lot numeros şi, având în vedere că obiectivele clubului se schimbă, clubul din Florenţa va fi primul din Serie A care va scoate jucători la vânzare. ?Cred că doi sau trei jucători vor pleca din ianuarie. Până acum am păstrat un lot numeros pentru că aveam meciuri în Liga Campionilor?, a declarat Corvino pentru Datasport.it.
În ultimul timp s-a zvonit că unul dintre aceştia ar fi chiar internaţionalul român Adrian Mutu, curtat de AC Milan, însă impresarul atacantului, Alessandro Moggi, a declarat că Mutu nu este interesat de o asemenea mutare. ?Fiorentina i-a prelungit contractul până la finalul anului 2010 şi au fost depăşite toate problemele care au existat până atunci. Cu Milan nu există nicio discuţie şi nici nu va exista, pentru că jucătorul e fericit unde este şi îşi doreşte să rămână la Florenţa?, a declarat Alessandro Moggi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Fiorentina Adrian Mutu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close