Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fiorentina vrea să îi reducă la jumătate salariul lui Adrian Mutu

Fiorentina vrea să îi reducă la jumătate salariul lui Adrian Mutu

Fiorentina vrea să îi reducă la jumătate salariul lui Adrian Mutu
21 Apr 2010   •   17:46

Fiorentina intenţionează să îi reducă salariul atacantului Adrian Mutu cu 50% ca urmare a suspendării de 9 luni primite de acesta de la CONI. Problema va fi discutată într-o reuniune a conducerii de la începutul lunii mai, iar salariul românului ar urma să fie redus pe perioada suspendării.

În prezent, Mutu are un salariu anual de 2,2 milioane de euro la Fiorentina şi conform Gazzettei dello Sport le-a mărturist unor prieteni că îşi doreşte să rămână la gruparea din Florenţa, cu care mai are contract până în 2012. "Din iulie 2008 preţul lui Mutu a scăzut: de la 18 milioane de euro la 5 - 6 cât este în acest moment. Arabii de la Al-Saad, Fenerbahce şi Manchester City sunt interesate de român, dar Mutu se simte dator echipei din Florenţa şi ar vrea să rămână alături de clubul viola", a mai scris publicaţia citată.

Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni după ce a fost depistat pozitiv la două controale anti-doping în luna ianuarie. Mutu a fost sancţionat pentru a doua oară în carieră pentru consum de substanţe interzise, el fiind suspendat şi în 2004, pentru consum de cocaină, când i s-a interzis să joace fotbal şapte luni.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu AC Fiorentina
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close