Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Florentino Perez este oficial preşedintele lui Real Madrid. Zidane va fi consilierul său

Florentino Perez este oficial preşedintele lui Real Madrid. Zidane va fi consilierul său

Florentino Perez este oficial preşedintele lui Real Madrid. Zidane va fi consilierul său
Sursa foto: florentino perez
01 Iun 2009   •   15:38

Real Madrid are oficial un nou preşedinte, după ce Ramon Calderon a părăsit "corabia" în urmă cu câteva luni. Florentino Perez, cel care a mai ocupat această funcţie între 2000 şi 2006, a fost declarat noul preşedinte al madrilenilor fără organizarea alegerilor, deoarece nu s-a înscris nici un contracandidat pentru postul numărul 1 de la gruparea "Blanco".
Florentino Perez a avut, iniţial, un adversar în cursa pentru ocuparea acestei poziţii în cadrul clubului, pe Juan Onieva, dar acesta nu a candidat în cele din urmă, retrăgându-se din cursă, potrivit Mediafax.
Unul dintre principele motive pentru care Perez este agreat ce membrii consiliului de administraţia al Realului este legat de succesele echipei din primul său mandat, care a adus un titlu în Liga Campionilor şi două trofee de campioană a Spaniei, coroborat cu formarea unei echipe de renume mondial, care a fost echivalent cu un succes de marketing imens. Şi de această dată, Perez a promis aducerea unor jucători foarte cunoscuţi, şi a confirmat că francezul Zinedine Zidane va fi consilierul său sportiv. "Zizou" a jucat la Real Madrid între 2001 şi 2006.
Potrivit Mediafax, Perez ar fi ajuns deja la un acord cu un antrenor care să conducă echipa în sezonul viitor. Mauricio Pellegrini, antrenorul chilian al echipei Villareal, ar putea fi răscumpărat de Real Madrid pentru o sumă de bani încă necunoscută. Cele două cluburi au ajuns deja la un acord în privinţa trecerii lui Pellegrini pe Bernabeu, dar nici un contract nu a fost semnat încă, anunţă sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid Primera Division
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close