Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fostul internaţional portughez Paulo Sousa- antrenor la QPR

Fostul internaţional portughez Paulo Sousa- antrenor la QPR

Fostul internaţional portughez Paulo Sousa- antrenor la QPR
20 Noi 2008   •   04:54

Fostul internaţional al Portugaliei, Paulo Sousa, a fost numit antrenor al echipei de divizia B - Championship League Queens Park Rangers din Anglia.
Sousa, în vârstă de 38 de ani, fost mijlocaş, a făcut parte din generaţia de aur a Portugaliei şi a fost selecţionat de 51 de ori. Acesta a semnat un contract pe doi ani şi jumătate.
?Este o onoare să fac parte din acest proiect?, arăta Sousa, a cărui carieră a inclus nume mari dn fotbalul european precu, Benfica, Juventus şi Inter Milan.
Sousa urmează paşii lui Luiz Felipe Scolari, care a demisionat din postul de antrenor al Portugaliei în acest an pentru a antrena pe Chelsea. Sousa a fost asistentul brazilianul timp de cinci ani.
Sousa este cel de-al treilea antrenor al QPR de când ?şeful? echipei de Formula 1 a Renault, Flavio Briatore, a cumpărat clubul împreună cu câţiva prieteni, pritre care ?patronul? F1 ? miliardarul Bernie Ecclestone, în septembrie 2007.
El îi urmează lui Iain Dowie, care a fost concediat după 15 jocur şi lui Luigi De Canio. Briatore a declarat pentru siteul clubului că îl urmăreşte pe portughez de câteva luni şi este convins că acesta este omul potrivit.
?Are multă experienţă după ce a lucrat cu echipa naţională a Portugaliei şi face parte din noua generaţie de antrenori. A lucrat cu unii dintre cei mai buni jucători din lume şi ne bucurăm să îl avem?, detalia acesta.
QPR sunt pe locul 10 în Championship, la trei puncte de locurile ce îi duc în meciurile playoff de claificare în Premier.
Antena3.ro

×
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close