Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fotbal la Jocurile Olimpice. Vezi grupele turneului de la Londra 2012

Fotbal la Jocurile Olimpice. Vezi grupele turneului de la Londra 2012

Fotbal la Jocurile Olimpice. Vezi grupele turneului de la Londra 2012
Sursa foto: Foto: sportindustry.biz
de N.B.    |    24 Apr 2012   •   14:37

Echipele calificate la turneul de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra şi-au aflat, marţi, adversarele din cadrul grupelor, în urma unei trageri la sorţi, desfăşurată la stadionul Wembley, în capitala Marii Britanii.

Reprezentativa ţării gazdă a fost extrasă în prima grupă preliminară, Grupa A, unde va avea o misiune dificilă împotriva "naţionalelor" Uruguayului, Emiratelor Arabe Unite şi Senegalului.

Cele două locuri care asigură continuarea turneului vor fi contestate, în Gupa B, de către Mexic, Coreea de Sud, Elveţia şi Gabo. În Grupa C se vor înfrunta Brazilia, Belarus, Noua Zeelandă şi Egipt, iar Grupa D este formată din Spania, Honduras, Japonia şi Maroc.

Pentru turneul feminin grupele preliminare sunt:

Grupa E: Marea Britanie, Noua Zeelandă, Camerun, Brazilia
Grupa F: Japonia, Canada, Suedia, Africa de Sud
Grupa G: Statele Unite, Franţa, Columbia, Coreea de Nord

Din grupe se vor califica primele două clasate, care se vor înfrunta în meciuri eliminatorii pentru stabilirea celor şase medalii puse în joc.

Turneul de fotbal este una dintre competiţiile care nu se vor desfăşura în parcul olimpic de la Londra, meciurile urmând să se dispute pe City of Coventry Stadium (Coventry), Hampden Park (Glasgow), Millennium Stadium (Cardiff), Old Trafford (Manchester), St James' Park (Newcastle) şi Wembley Stadium (Londra).

×
Subiecte în articol: turneu Londra Brazilia
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close