Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Franţa va întâlni Irlanda în barajul pentru Cupa Mondială din 2010. Vezi programul complet

Franţa va întâlni Irlanda în barajul pentru Cupa Mondială din 2010. Vezi programul complet

Franţa va întâlni Irlanda în barajul pentru Cupa Mondială din 2010. Vezi programul complet
19 Oct 2009   •   15:39


Franţa, fosta adversară a României în preliminariile pentru Cupa Mondială din Africa de Sud, va întâlni Irlanda în barajul pentru CM 2010, conform tragerii la sorţi ce a avut loc la Zurich. Prima manşă a întâlnirii va fi găzduită de iralndezi, la Dublin.

În urma acestui baraj, patru echipe vor obţine ultimele bilete europene pentru Africa de Sud. Celelalte trei dispute pentru un loc la Mondiale se vor da între Grecia - Ucraina, Portugalia - Bosnia şi Herţegovina şi Rusia - Slovenia.

FIFA a fost criticată pentru decizia de a stabili capi de serie în vederea tragerii la sorţi pentru acest baraj, o mutare menită clar să uşureze drumul spre Africa de Sud pentru echipe mari precum Franţa şi Portugalia. Selecţionerul Irlandei, Giovanni Trapattoni, a descris sistemul capilor de serie ca "moartea fotbalului", în timp ce portarul irlandez Shay Given a spus că este "dezgustător" şi "total nedrept pentru ţările mici".

Prima manşă a barajului se dispută pe 14 noiembrie, în timp ce returul este programat pentru 18 noiembrie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: baraj preliminarii CM 2010
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close