Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fulham a pus "mâna" pe trei puncte acasă cu Manchester United, scor 2-0

Fulham a pus "mâna" pe trei puncte acasă cu Manchester United, scor 2-0

Fulham a pus "mâna" pe trei puncte acasă cu Manchester United, scor 2-0
Sursa foto: alex ferguson
21 Mar 2009   •   18:58

După înfrângerea umilitoare de etapa trecută, pe Old Trafford cu Liverpool, scor 1-4, Manchester United nu îşi permitea să mai piardă încă o partidă dacă vroia să nu aibă emoţii pe finalul de campionat. Totuşi, trupa lui Alex Ferguson, cu un moral la pământ, a cedat cu Fulham într-o partidă decisă de henţul lui Scholesc din minutul 18.
Partida de pe Craven Cottage din Londra s-a disputat în ton cu zicala "ce începe rău se termină şi mai rău". Astfel, minutul 18 a adus pentru United un cartonaş roşu pentru Paul Scholes şi un penalty pentru gazdele Fulham, transformat de Danny Murphy. Internaţionalul englez a oprit cu amândouă mâinile un şut care trecuse de Van der Sar şi intra, cu certitudine, în poartă, oferind gazdelor avantajul numeric.
Sfârşitul partidei avea să fie şi mai acru pentru "diavolii roşii", dar nu înainte de a fi dominaţi în prima repriză copios şi de a fi salvaţi doar de reflexele "olandezului zburător". De asemenea, a doua repriză a fost una animată, Park, Ronaldo şi Rooney ratând ocazii mari. A venit, însă, finalul şi, cum meciul trebuia să înceapă şi să se termine simetric, Fulham a mai înscris odată, prin ungurul Zoltan Gera şi Rooney a primit al doilea "galben", fiind trimis la cabine. Lui Cristiano Rolando şi compania le rămâne să spere că eşecul nu o va costa prea mult pe United.
Rezultatele din Anglia de sâmbătă:
Portsmouth - Everton 2-1
Blackburn Rovers - West Ham United 1 - 1
Stoke City - Middlesbrough 1 - 0
West Bromwich Albion - Bolton Wanderers 1 - 1
Tottenham - Chelsea 1-0
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Fulham Premier League
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close