Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gabi Tamaş, în al nouălea cer: ?E un pas extraordinar, Anglia mi se potriveşte de minune?

Gabi Tamaş, în al nouălea cer: ?E un pas extraordinar, Anglia mi se potriveşte de minune?

Gabi Tamaş, în al nouălea cer: ?E un pas extraordinar, Anglia mi se potriveşte de minune?
Sursa foto: gabriel tamas
24 Dec 2009   •   22:15

Fostul fundaş dinamovist Gabriel Tamaş şi-a găsit, în sfârşit, liniştea. Jucătorul de 26 de ani spune că se simte extraordinar în Anglia deşi a sosit în insulă doar de două zile şi consideră că fotbalul britanic i se potriveşte ca o mănuşă. Tamaş speră să nu mai ţină prima pagină a ziarelor şi în Anglia şi îşi propune să obţină promovarea în Premier League cu echipa sa.
"A fost bine în Anglia, sunt foarte fericit că am semnat. În ciuda criticilor, am ajuns să joc într-un campionat bun şi sper să fac un pas mare în cariera prin promovarea în Premier League. Acest campionat mi se potriveşte, este o experienţă bună pentru mine şi vreau să văd cum este. Îmi place foarte mult la West Bromwich, am făcut deja un antrenament. Ionel Ganea mi-a oferit sfaturi şi mi-a spus că, dacă voi avea vreo problemă, pot să îl sun 24 de ore din 24",a declarat Tamaş la revenirea în România, potrivit prosport.
Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close