Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gabi Tamaş şi colegii lui strâng fonduri pentru ajutorarea chilienilor afectaţi de cutremur

Gabi Tamaş şi colegii lui strâng fonduri pentru ajutorarea chilienilor afectaţi de cutremur

Gabi Tamaş şi colegii lui strâng fonduri pentru ajutorarea chilienilor afectaţi de cutremur
09 Mar 2010   •   12:28

Seismul cu magnitudinea de 8.8 care a ucis sute de persoane în Chile, pe 27 februarie, a mişcat şi lumea fotbalului. Clubul britanic West Bromwich Albion, la care joacă şi românul Gabi Tamaş, şi-a propus să strângă fonduri pentru ajutorarea persoanelor afectate de seism, urmând să îşi imprime pe tricourile de joc, la meciul cu Sheffield Wednesday, mesajul "Ajutaţi Chile".

Gestul vine după că fundaşul chilian Gonzalo Jara, de la WBA, indisponibil din cauza unei accidentări la picior, a fost nevoit să îşi evacueze soţia şi copilul din apartamentul pe care îl deţine în Santiago de Chile, în momentul producerii cutremurului.

Echipa lui Tamaş, din liga secundă engleză, nu are un sponsor permanent pe tricourile de joc şi poate, astfel, imprima diferite logo-uri de la meci la meci. La partida de marţi, WBA îşi va încuraja şi fanii să contribuie la strângerea de fonduri, prin intermediul Crucii Roşii, pentru ajutorarea oamenilor din Chile.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: gabi tamas cutremur Chile
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close