Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gabi Tamaş, suspendat trei meciuri pentru comportament violent

Gabi Tamaş, suspendat trei meciuri pentru comportament violent

Gabi Tamaş, suspendat trei meciuri pentru comportament violent
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    14 Sep 2011   •   09:20

Federaţia Engleză de Fotbal (FA) l-a suspendat, marţi, pentru trei etape pe Gabriel Tamaş. Fundaşul român a fost acuzat de comportament violent, după ce acesta l-a lovit cu cotul în figură pe atacantul James Vaughan, la meciul pe care echipa sa, West Bromwich Albion, l-a disputat, duminică, împotriva lui Norwich City, în Premier League.

 
Tamaş nu a fost eliminat de arbitru la partida câştigată de WBA în deplasare cu scorul de 1-0, dar FA l-a acuzat, luni, pe român de comportament violent, pe baza înregistrărilor video. 
 
Fostul jucător al lui Dinamo a recunoscut infracţiunea, iar suspendarea sa va intra în vigoare imediat, astfel că românul va rata meciurile cu Swansea, Everton şi Fulham.
 
La finalul întâlnirii de duminică, managerul lui Norwich, Paul Lambert, a confirmat că fotbalistul său a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital după incident. 
 
Roy Hodgson, antrenorul lui Tamaş de la WBA, şi-a apărat jucătorul, spunând că acesta nu a intenţionat să-şi lovească adversarul.
 
Când Vaughan s-a întors, Tamaş l-a lovit cu cotul, dar sunt sută la sută sigur că a fost neintenţionat”, a declarat tehnicianul de 64 de ani.

 

×
Subiecte în articol: gabi tamas suspendare Anglia Premier League
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close