Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gafă formidabilă. Un fotbalist de la Dinamo Zagreb a reuşit să rateze de pe linia porţii! (VIDEO)

Gafă formidabilă. Un fotbalist de la Dinamo Zagreb a reuşit să rateze de pe linia porţii! (VIDEO)

Gafă formidabilă. Un fotbalist de la Dinamo Zagreb a reuşit să rateze de pe linia porţii! (VIDEO)
Sursa foto: Ilija Sivonjic
27 Oct 2009   •   12:02

Formaţia care i-a dat Timişoarei trei goluri chiar pe terenul de pe Bega, Dinamo Zagreb, dă şi ratarea anului în fotbal. Ilija Sivonjic a reuşit o performaţă incredibilă şi extrem de greu de realizat, de a nu trimite în poartă o minge aflată chiar pe linie.
Ratările rare marca Ianis Zicu sau Romeo Surdu, care nu a prins poarta din 4 metri, par glume pe lângă contraperformanţa lui Ilija Sivonjic. Jucătorul bosniac a avut şansa de a duce scorul la 1-1, după ce oaspeţii trecuseră în avantaj în minutul 30, prin Kresinger. Sivonjic, însă, s-a făcut de râs şi a ratat deşi mingea nu trebuie decât împinsă câţiva centimetri. În schimb, el s-a împiedicat de ea. Poate repetă ?performanţa? şi cu Timişoara, în returul de la Zagreb.
În cele din urmă, Dinamo a obţinut un rezultat de egalitate, după ce Pedro Morales a transformat un penalty în minutul 44.
Cu acest rezultat, formaţia din capitala Croaţiei a rămas cu un avantaj de cinci puncte în fruntea campionatului, în faţa celor de la Sibenik.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Zagreb
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close