Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Galata pierde în Cupa Turciei, 2-3 cu Gaziantepspor. Doar Bogdan Stancu e lăudat

Galata pierde în Cupa Turciei, 2-3 cu Gaziantepspor. Doar Bogdan Stancu e lăudat

Galata pierde în Cupa Turciei, 2-3 cu Gaziantepspor. Doar Bogdan Stancu e lăudat
04 Feb 2011   •   12:34

Galatasaray a pierdut prima manşă a sferturilor Cupei Turciei, 2-3 la Gaziantepspor, cu Stancu şi Zapata titularizaţi în premieră. Cum campionatul e terminat pentru Galatasaray, locul 10, la 17 puncte de liderul Trabzon, Cupa Turciei părea colacul lui Hagi de salvare. Dar şi acest obiectiv se îndepărtează.

Scorul a fost deschis de gazde, prin Cenk Tosun, în minutul 18. Galata a egalat prin Kazim Kazim şi a preluat conducerea după golul lui Bogdan Stancu, din minutul 63, dar Gaziantep a întors rezultatul prin Elyasa, 67, şi din nou Cenk Tosun, 78.

Echipa lui Hagi mai are şanse la semifinale, returul partidei cu Gaziantepsor fiind programat pe 2 martie, la Istanbul. După meciul de aseară, singurul plus în ochii fanilor a fost prestaţia lui Bogdan Stancu. Atacantul de 23 de ani a fost ales omul meciului de suporterii Galatei pe varianta în turcă a site-ului goal.com. "Mi-a plăcut cum a jucat, a avut curaj", "Ce gol frumos a dat!", "Să joace titular în continuare", au fost câteva dintre comentariile fanilor Cim Bom.



×
Subiecte în articol: Bogdan Stancu Galatasaray Istanbul
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close