Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Galatasaray a anunţat oficial transferurile lui Stancu şi Zapata

Galatasaray a anunţat oficial transferurile lui Stancu şi Zapata

Galatasaray a anunţat oficial transferurile lui Stancu şi Zapata
21 Ian 2011   •   13:31


Echipa Galatasaray Istanbul, antrenată de Gică Hagi, a anunţat într-un comunicat postat pe site-ul oficial transferurile jucătorilor Bogdan Stancu şi Robinson Zapata, dar şi pe cel al unui jucător turc.
   
"Galatasaray s-a înţeles cu portarul columbian Robinson Zapata pentru un an şi jumătate, cu atacantul român Bogdan Stancu pe patru ani şi jumătate, iar cu Yekta Kurtuluş tot pentru patru ani şi jumătate. Le urăm succes noilor noştri jucători", se menţionează în comunicatul turcilor.

Conform Gazetei Sporturilor, transferul lui Bogdan Stancu nu este doar cel mai mare transfer din România, dar şi unul dintre cele mai mari realizate în această iarnă în fotbalul mondial. Spre exemplu, francezul Ben Arfa, care a trecut de la Marsillia la Newcastle, a costat cât Stancu, la fel şi Makoun, de la Lyon la Aston Villa. Mai mult, Stancu e peste Afellay, luat de Barcelona de la PSV pentru doar 3 milioane, dar şi peste Hugo Almeida, pentru care Beşiktaş i-a plătit lui Werder Bremen două milioane de euro.




×
Subiecte în articol: Bogdan Stancu Galatasaray Istanbul
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close