Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Galezul Gareth Bale a fost desemnat cel mai bun jucător din Premier League

Galezul Gareth Bale a fost desemnat cel mai bun jucător din Premier League

Galezul Gareth Bale a fost desemnat cel mai bun jucător din Premier League
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Apr 2011   •   13:14

Gareth Bale, mijlocaşul lui Tottenham Hotspur, a fost desemnat cel mai bun jucător din Premier League, în umbra voturilor primite din partea membrilor Asociaţiei Fotbaliştilor Profesionişti. În vârstă de 21 de ani, Bale a devenit astfel cel de-al patrulea galez care primeşte această distincţie, după Ian Rush, Mark Hughes şi Ryan Giggs. Jack Wilshere (19 de ani) a câştigat premiul pentru cel mai bun tânăr jucător.

Este o onoare, mai ales când priveşti numele celor care au câştigat în trecut acest titlu. Sunt mai mult decât încântat. Este un premiu important, cu atât mai mult cu cât a fost obţinut în urma voturilor celorlalţi jucători. Faptul că am jucat într-o echipă bună, cu fotbalişti foarte buni şi un manager fantastic m-a ajutat foarte mult”, a declarat Bale, care i-a învins în cursa pentru cel mai bun jucător din Premier League pe Charlie Adam (Blackpool), Samir Nasri (Arsenal), Scott Parker (West Ham), Carlos Tevez (Manchester City), Rafael Van der Vaart (Tottenham) şi Nemanja Vidic (Manchester City).

Deşi învingător la categoria cel mai bun jucător, Gareth Bale a fost învins de „tunarul” Jack Wilshere în ceea ce privşete titlul de cel mai bun tânăr jucător din campionatul Angliei. Mijlocaşul lui Arsenal i-a mai depăşit pe Javier Hernandez (Manchester United), Nani (Manchester United), Nasri (Arsenal), Seamus Coleman (Everton) şi Joe Hart (Manchester City).

Este primul meu sezon întreg şi este uimitor că am obţinut acest premiu, mai ales că el vine din partea colegilor. Sunt mândru că am devenit al cincilea jucător de la Arsenal care primeşte această distincţie, este bine să păstrezi tradiţia”, a spus Wilshere.

În afara celor două premii, a fost stabilită şi cea mai bună echipă a sezonului din Premier League, care are următoarea alcătuire: Van Der Sar (Manchester United) - Sagna (Arsenal), A. Cole (Chelsea), Vidic (Manchester United), Kompany (Manchester City) - Nani (Manchester United), Nasri (Arsenal), Wilshere (Arsenal), Bale (Tottenham) - Tevez (Manchester City), Berbatov (Manchester United).

×
Subiecte în articol: Tottenham Hotspur Anglia
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close