Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Galliani: Avem încredere în Leonardo. Antrenorul lui Milan, dezamăgit de înfrângerea cu Zurich

Galliani: Avem încredere în Leonardo. Antrenorul lui Milan, dezamăgit de înfrângerea cu Zurich

Galliani: Avem încredere în Leonardo. Antrenorul lui Milan, dezamăgit de înfrângerea cu Zurich
01 Oct 2009   •   15:13

Vizibil iritat de înfrângerea cu FC Zurich şi de întrebările jurnaliştilor, vicepreşedintele lui AC Milan, Adriano Galliani, a declarat că Leonardo beneficiază în continuare de încrederea conducerii. "Nu am nimic altceva de spus decât să confirm încrederea noastră în Leonardo", a spus Galliani.

Înfrângerea cu 1-0 de pe teren propriu cu Zurich a fost una ruşinoasă, mai ales în condiţiile în care Galliani declarase că Milan dă mereu tot ce are mai bun în Liga Campionilor. "Cred că şi un egal ar fi fost un rezultat mic considerând evoluţia noastră, deci înfrângerea a fost prea aspră. Trebuie să continuăm să muncim şi să rezolvăm această situaţie", a mai spus Galliani.

El a refuzat să răspundă întrebărilor legate de numărul mic de spectatori prezenţi pe San Siro, pentru meciul cu Zurich fiind vândute doar 10.000 de bilete, pe lângă cele 22.000 de abonamente.

Leonardo, la rândul lui, a recunoscut că jocul echipei sale a fost "inacceptabil" şi că problemele lui Milan sunt legate de incapacitatea de a marca goluri. "Este un rezultat slab şi o şansă irosită, pentru că am fi fost într-o poziţie bună ţinând cont de victoria Realului", a declarat antrenorul rossonerilor.

Tehnicianul a vorbit şi de faptul că o mică parte a suporterilor l-a huiduit la finalul partidei cu Zurich. "Dacă m-aş întoarce înapoi în timp, aş accepta această slujbă din nou. Iubesc Milan şi nu sunt îngrijorat de situaţia mea acum. Grija mea este să trecem peste aceste rezultate negative", a mai spus Leonardo.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close