Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gamba Osaka ? Manchester United 3-5. Europenii joacă duminică finala

Gamba Osaka ? Manchester United 3-5. Europenii joacă duminică finala

Gamba Osaka ? Manchester United 3-5. Europenii joacă duminică finala
18 Dec 2008   •   15:52

Campionii Champions League, Manchester United, vor juca duminică finala Campionatului Mondial al Cluburilor organizat de FIFA. Diavolii roşii au trecut de japonezii de la Gamba Osaka cu scorul de 5-3, într-un meci care a avut loc joi, la Yokohama.
Campionii Asiei, japonezii de la Gamba Osaka nu au reuşit şă îi creeze mari probleme lui Manchester United, după ce reuşiseră să treacă de formaţia Adelaide United din Australia. Managerul lui United, Alex Ferguson, a declarat înaintea meciului că acesta este un trofeu pe care doreşte foarte mult să-l câştige, în special că nu mai fost câştigat niciodată de o echipă engleză. Primul 11 a fost dovada, din el nelipsind vederele van der Sar, Ferdinand, Cr. Ronaldo, Scholes sau Tevez.
Meciul a părut unul dezechilibrat de la început, cu toate că japonezii erau împinşi de la spate de un public foarte entuziast. La pauză englezii aveau deja un avantaj de două goluri, după ce marcaseră Nemanja VIDIC (28') şi Cristiano Ronaldo (45'+1). Golul lui Yamakazi pentru Osaka, în minutul 74, nu a făcut decât să dezlănţuiască furia ?diavolilor roşii?, care au marcat în patru minute trei goluri, prin Wayne Rooney (2) şi Darren Fletcher. Dar orgoliul japonez s-a făcut simţit pe final, când outsiderii au mai marcat două goluri, prin Endo şi Hashimoto. Rezultatul final este unul onorabil pentru echipa din Osaka, dar victoria europenilor n-a fost pusă în pericol în nici un moment.
Manchester va întâlni duminică pe ecuadorienii de la Liga de Quito în finala competiţiei, având prima şansă de a câştiga acest trofeu ce lipseşte din vitrina bogatei echipe Anglia. Învinşii din Osaka vor încerca să-şi adjudece medaliile de bronz la capătul unui meci în care vor înfrunta pe Pachuca.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester United FIFA
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close