Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Genoa- Fiorentina 3-3: Hat-trick al lui Mutu. Rezultate Italia (VIDEO)

Genoa- Fiorentina 3-3: Hat-trick al lui Mutu. Rezultate Italia (VIDEO)

Genoa- Fiorentina 3-3: Hat-trick al lui Mutu. Rezultate Italia (VIDEO)
Sursa foto: adrian mutu
15 Feb 2009   •   18:20

Cele trei goluri ale lui Mutu ţin formaţia viola pe locul patru cu 42 de puncte, Genoa pe cinci, cu 41.
Întâlnire cu miros de Champions League, cu un egal ce întristează totuşi Genoa şi o bucură pe Fiorentina. Genoa era pe terenul de acasă, dar a jucat o oră în zece oameni, după eliminarea lui Biava. Cu toate acestea, a condus cu 3-0 prin golurile lui Thiago Motta, Palladino şi Milito.
În ultima jumătate de oră însă, Mutu dă dovadă de clasă, înscriind trei goluri, din care ultimul în ultimel secunde ale minutelor de prelungire ale meciului.
Meciul a fost palpitant încă de la început, aşa cum era de aşteptat, prima ocazie aparţinând oaspeţilor în minutul opt. Cu toate acestea, scorul este deschis de gazde, patru minute mai târziu, la prima lor ocazie, când fostul om al Barcei, Thiago Motta, îl învinge pe Sebastien Frey.
După această reuşită meciul mai scade în intensitate, deoarece Genoa a încercat să se blocheze în apărare. În minutul 30, gazdele rămân în zece oameni, Biava primind al doilea galben.
Surprinzător însă Genoa a fost cea care a înscris (38?), dar şi la zece minute după pauză. A urmat recitalul lui Mutu, cu primul gol în minutul 60 din penalti, pentru ca apoi să înscrie şi în minutul 80, dar şi în 92.
"Au fost trei goluri foarte importante contra unui adversar în cursa pentru Champions. Eram K.O. dar am avut curajul să credem, am demonstrat caracter şi tărie. La 3-0 părea o nebunie să ne gândim la un egal, mai ales că ei jucau foarte bine. Am reuşit să ne revenim după ce Genoa a jucat mai bine decât noi şi a avut o primă repriză foarte bună. Oricum trebuie să ne îmbunătăţim apărarea?, declara Mutu după meci.


Rezultate
Atalanta 3 - 0 AS Roma

Cagliari 2 - 0 Lecce
Chievo 1 - 1 Catania
Genoa 3 - 3 Fiorentina
Juventus 1 - 1 Sampdoria
Reggina 0 - 0 Palermo
Siena 1 - 1 Udinese
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu fiorentina
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close