Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Genoa-Juventus 3 - 2. Del Piero promite că ?bătrâna doamnă? nu renunţă la luptă (VIDEO)

Genoa-Juventus 3 - 2. Del Piero promite că ?bătrâna doamnă? nu renunţă la luptă (VIDEO)

Genoa-Juventus 3 - 2. Del Piero promite că ?bătrâna doamnă? nu renunţă la luptă (VIDEO)
Sursa foto: alessandro del piero
12 Apr 2009   •   14:51

Victoria cu 3-2 a lui Genoa cu Juventus le-a permis să continue a visa la Liga Campionilor, de pe poziţia locului patru, pe care şi-au menţinut-o în clasament. Evident, antrenorul Giampiero Gasperini era deosebit de fericit de rezultat.
?Sunt foarte fericit, am jucat bine, a fost performanţa pe care o doream. Eram aproape de a nu câştiga şi ar fi fost păcat. Genoa a jucat o primă repriză ectraordinară, apoi bine de-a lungul meciului, chiar şi când era 2-2. Sunt cu adevărat foarte fericit?, declara acesra pentru La Repubblica.

?Credeam că putem câştiga, am văzut echipa crescând.O formaţie care joacă cu mare încrede şi personalitate. Jucătorii sunt convinşi că pot atinge obiectivul, au calitatea pentru a o face, iar meciuri ca acesta ne dau speranţe.?


În vreme ce de cealaltă parte, după a şasea înfrângere în Serie A, Alessandro Del Piero admie că Juve a fost lipsită de culoare, dar susţine că formaţia sa nu va ceda lupta.

Oamenii lui Claudio Ranieri sunt la 10 puncte în spatele liderilor de la Inter, cu şapte etape înainte de final, iar căpitanul Alessandro Del Piero recunoaşte că Scudetto se va îndrepta din nou spre Milan.
?Am fost foarte trişti după ce am fost eliminaţi din Champions League de Chelsea şi poate că aceasta ne-a afectat jocul, dar nu dorim să căutăm scuze. Am avut ocazia să jucăm bine şi merităm laude pentru rezultatele pe care le-am avut. Va fi dificil acum, dar nu vom renunţa?.
Bâtrâna doamnă spera să plece acasă măcar cu un punct, după ce Vincenzo Iaquinta a egalat în minutul 84, dar fostul juventin Raffaele Palladino s-a întors să îşi bântuie vechea formaţie şi a dus-o pe Genoa în avantaj cu doar două minute înainte de final.
?Este păcat că am pierdut, dar chiar şi un egal ar fi fost inutil. Vom încerca să fim combativi cu Inter, sâmbătă?, a completat del Piero.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Motta '29, '45+3 şi Palladino '88. Pentru Juventus au înscris Del Piero '45 (penalty) şi Iaquinta '84.
În minutul 7 Iaquinta scapă singur spre poarta lui Rubinho, îl driblează pe portarul brazilian şi înscrie, însă golul este anulat greşit pentru offside. În a doua repriză, Juve se vede cu un om mai puţin, după eliminarea directp a lui Camoranesi, pentru o intrare dură la Sculli (minutul 65).


După meci , Ranieri se arăta indignat de felul cum echipa sa fost surprinsă ?la offside în acest fel, se ştie că nu joci la offside în momentul în care eşti în inferioritate numerică, mai ales după ce tocmai ai egalat. Dar poate băieţii mei erau obosiţi. Să nu uităm de golul anulat lui Iaquinta care nu era în offside, acel fluier la primul gol. Apoi am fost naivi şi am primit acel gol din finalul primei reprize..sunt toate episoade importante care şi-au pus amprenta pe acest rezultat. Reuşisem să intrăm în meci, însă nu trebuia să mai jucăm la offside de la 2-2. La fel ca şi cu Chievo primim gol pe final şi pierdem puncte. Insă Genoa a jucat mai bine, trebuie să recunoaştem. Thiago Motta a făcut diferenţa. Poulsen a jucat slab ? Nu cred că este corect să punem acest eşec pe un anume jucător, după acest campionat totuşi bun făcut de Juventus?.


×
Subiecte în articol: Juventus Torino
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close