Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gică Popescu: ?Este bine că Mutu a fost găsit pozitiv pentru a doua oară?

Gică Popescu: ?Este bine că Mutu a fost găsit pozitiv pentru a doua oară?

Gică Popescu: ?Este bine că Mutu a fost găsit pozitiv pentru a doua oară?
Sursa foto: gheorghe popescu
29 Ian 2010   •   20:03

Fostul căpitan al echipei naţionale a lansat o ipoteză pe cât de ciudată, pe atât de interesantă. ?Baciul? se bucură pentru apariţia celui de-al doilea test care indică prezenţa sibutraminei în sângele lui Mutu, deoarece astfel ?Briliantul? poate proba în faţa comisiilor faptul că urma o cură de slăbire. Între timp, Mutu a fost suspendat din activitatea sportivă de Comitetul Olimpic Italian(CONI).
?Având în vedere cererea formulată de procutorii anti-doping pentru suspendarea sportivului Adrian Mutu, Tribunalul Naţional Anti-Doping l-a suspendat de fotbalist?, a comunicat CONI pe site-ul oficial.
"Am înţeles că la al doilea test a fost depistat pozitiv tot cu sibutramină. Păi asta e în avantajul lui Adrian Mutu, e clar. Testul al doilea e în favoarea lui, pentru că asta demonstrează că el ţinea o cură de slăbire. Nu putea să ia o pastilă şi să slăbească. Când eşti la o cură, ţii un tratament, care durează o perioadă de timp. Nu avea cum să ia doar o pastilă şi gata. E o dovadă că era într-adevăr un tratament de slăbit", a declarat Popescu pentru Mediafax.
Agentul jucătorului, Victor Becali, a fost mai puţin optimist la auzul veştii venite de la CONI şi a declarat că rezultatul celui de-al doilea test dovedeşte responsabilitatea clubului Fiorentina.
"Nu ştiu dacă se schimbă datele problemei cu acest nou caz. Nu pot să dau relaţii despre cazul în care Mutu a fost găsit pozitiv, pentru că este o problemă a clubului Fiorentina. Probabil că Mutu ţinea o cură cu aceste pastile, de vreme ce a ieşit aceeaşi substanţă. Nu ştiu dacă va fi în avantajul său acest lucru. E treaba clubului italian oricum, doar ei pot comunica pe această temă prin intermediul ofiţerului de presă", a transmis agentul.
Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close