Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Giggs nu ştie să îmbătrânească, iar Ferguson îi prelungeşte contractul

Giggs nu ştie să îmbătrânească, iar Ferguson îi prelungeşte contractul

Giggs nu ştie să îmbătrânească, iar Ferguson îi prelungeşte contractul
Sursa foto: Ryan Giggs
26 Ian 2009   •   16:09

Ryan Giggs, deja în vârstă de 35 de ani, este încă un jucător pe care managerul scoţian Alex Ferguson se poate baza. Acesta a intenţionează, chiar, să îi prelungească mijlocaşului galez contractul care va expira în vară, cu toate că jucătorul îşi anunţase retragerea din activitate la sfârşitul acestul sezon.
"Normal că îi vom oferi un nou contract lui Giggs, a avut un sezon fantastic. Cu cât îmbătrăneşte mai mult, cu atât joacă mai bine. Este unul dintre puţinii jucători la care accidentările şi vârsta nu contează", a declarat tehnicianul, impresionat de vivacitatea lui Giggs, anunţă Mediafax.
Galezul este un jucător emblematic pentru "Diavolii Roşii", acest jucând întreaga sa carieră de profesionist la echipa din Manchester. El a strâns, deja, în cei 18 ani de când joacă pe Old Trafford, 550 de prezenţe în tricoul lui United, înscriind totodată 101 goluri. Începând cu 1990, anul primei apariţii pentru Manchester United, jucătorul a câştigat zece titluri de campion al Angliei, patru Cupe ale Angliei, de două ori Cupa Ligii, tot de două ori Liga Campionilor, o Cupă Intercontinentală şi, recent, Campionatul Mondial al Cluburilor.
Foto: www.lastkick.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester United Sir Alex Ferguson
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close