Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gigi Becali: Am plâns la golul marcat de Rădoi în meciul cu Al-Nasr

Gigi Becali: Am plâns la golul marcat de Rădoi în meciul cu Al-Nasr

Gigi Becali: Am plâns la golul marcat de Rădoi în meciul cu Al-Nasr
24 Ian 2009   •   16:49

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat la Sport.ro, că nici când a câştigat Steaua nu a fost atât de bucuros pe cât a fost vineri seara, când finul său, Mirel Rădoi, a debutat cu gol în meciul cu Al-Nasr. ?Am plâns de bucurie în momentul în care a marcat Rădoi?, a declarat Becali, care şi-a exprimat regretul că fostul stelist nu a avut norocul să ajungă la o echipă mare.
Gigi Becali a mai declarat că s-a bucurat şi pentru Cosmin Olăroiu, care ?răspunde pentru acest transfer?, şi a promis că va merge la unul din meciurile echipei lui Olăroiu şi Rădoi, Al-Hilal. ?Niciodată în viaţă nu mi-am dorit să ajung în Arabia, dar la un meci important al lor vreau să merg?, a spus Becali.
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a salutat şi el debutul cu gol al lui Mirel Rădoi la Al-Hilal şi l-a catalogat pe fostul căpitan stelist drept cel mai bun ambasador pe care îl are în prezent România în lumea arabă. ?Liga I a pierdut un fotbalist foarte bun. Dacă televiziunea mai dă două-trei meciuri ca astea, Rădoi sigur va fi chemat la echipa naţională. Dacă apucă să joace două-trei meciuri ca fundaş central, va fi cel mai bun fotbalist din istoria Arabiei Saudite?, a mai spus Dumitru Dragomir.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Mirel Radoi
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close