Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gigi Becali, printre cei mai controversaţi 10 patroni de club din lume

Gigi Becali, printre cei mai controversaţi 10 patroni de club din lume

Gigi Becali, printre cei mai controversaţi 10 patroni de club din lume
14 Mai 2010   •   18:00


Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a ratat de puţin podiumul într-un top al celor mai controversaţi 10 preşedinţi şi patroni de cluburi de fotbal, alcătuit de site-ul goal.com.

"E cunoscut pentru opiniile şi declaraţiile sale controversate, ca şi pentru incursiunile lui stângace în politica naţională şi continentală. De când e proprietarul clubului, a fost acuzat de rasism, homofobie, xenofobie, antisemitism, răpire şi violenţă. Crede că 'masonii unguri' se află în spatele ascensiunii lui CFR Cluj. Se ştie de asemenea că a comandat o pictură cu Cina cea de Taină, în care el apare în locul lui Iisus, iar unsprezece jucători ai Stelei şi un antrenor sunt pe post de discipoli. L-a demis pe antrenorul precedent, Cristiano Bergodi, fiindcă a refuzat să-l lase în vestiar în pauza meciului Stelei cu Sheriff din Europa League", a notat goal.com.

Primul loc în top îi revine actualului premier italian Silvio Berlusconi, de care se leagă una dintre perioadele faste ale lui AC Milan. Urmează, în ordine, Jesus Gil (Atletico Madrid), Luciano Gaucci (Perugia), Becali, Manuel Ruiz de Lopera (Betis Sevilla), Thaksin Shinawatra (Manchester City), Dmitri Piterman (Racing Santander/Deportivo Alaves), Maurizio Zamparini (Palermo), Arkan (Obilic Belgrad), Louis Nicollin (Montpellier).

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close