Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gigli nu-i ca Gigi. Preşedintele lui Juventus îl atacă pe Berlusconi că se "bagă" peste antrenor

Gigli nu-i ca Gigi. Preşedintele lui Juventus îl atacă pe Berlusconi că se "bagă" peste antrenor

Gigli nu-i ca Gigi. Preşedintele lui Juventus îl atacă pe Berlusconi că se "bagă" peste antrenor
03 Sep 2009   •   16:51

Preşedintele lui Juventus Torino, Giovanni Cobolli Gigli, a declarat că nu i-ar spune niciodată antrenorului Ciro Ferrara pe cine să bage în teren sau ce formaţie să alinieze, făcând o trimitere directă la Silvio Berlusconi, patronul lui AC Milan, care are aceleaşi "apucături" în Serie A pe care le are Gigi Becali în Liga I.

După înfrângerea cu 4-0 în faţa lui Inter, pe teren propriu, Berlusconi a declarat că dacă era Leonardo ar fi pus altfel echipa în teren. Întrebat dacă ar proceda la fel, Cobolli Gigli a răspuns: "Niciodată nu am luat în considerare ideea să îi dau sfaturi lui Ferrara. Eu sunt un preşedinte-suporter, nu un preşedinte-antrenor".

Mergând pe această idee, Cobolli Gigli a refuzat elegant să comenteze dacă Ferrara ar trebui să îl folosească mai des pe Alessandro Del Piero, care la meciul cu AS Roma, câştigat de Juventus cu 3-1, a rămas pe banca de rezerve. "Ferrara este cel care decide, chiar dacă Del Piero este în inima mea şi a tuturor fanilor. Este normal că un campion vrea să joace mereu", a spus Gigli.

Schimbând apoi subiectul, Gigli şi-a exprimat bucuria la auzul veştii că Marcello Lippi a convocat opt jucători de la Juventus pentru meciul Italiei cu Georgia. "Să ai opt jucători la Naţională este o mare mândrie pentru clubul nostru", a spus el.

Antena3.ro

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close