Antena 3 CNN Sport Fotbal extern "Gila" nu poate evita înfrângerea pentru Fiorentina, iar Bologna nu poate evita o nouă victorie a Interului

"Gila" nu poate evita înfrângerea pentru Fiorentina, iar Bologna nu poate evita o nouă victorie a Interului

"Gila" nu poate evita înfrângerea pentru Fiorentina, iar Bologna nu poate evita o nouă victorie a Interului
22 Noi 2009   •   00:25

Inter Milano şi-a mărit avansul în clasamentul din Serie A, în timp ce Parma s-a impus la Firenze într-un meci nebun cu cinci goluri.

În aşteptarea partidelor pe care rivalele la titlu le vor disputa duminică, Inter Milano a profitat sâmbătă de ocazie şi s-a distanţat la opt puncte în clasament de Juventus, cu o victorie confortabilă la Bologna, scor 3-1.

Diego Milito a deschis scorul pentru nerazzurri în minutul 22, dar Marcelo Zalayeta, fostul jucător al rivalei Juventus, a egalat după doar un minut. Puterea de luptă a Bolognei a fost doar o impresie falsă, pentru că Mario Balotelli a restabilit avantajul cu trei minute înainte de pauză, iar Esteban Cambiasso a stabilit scorul final în minutul 72. Maicon a stricat un pic seara colegilor săi în prelungiri, când a fost eliminat pentru că a insultat unul dintre arbitrii asistenţi.

După cealaltă partidă disputată sâmbătă, Parma a urcat pe locul trei în clasament, după un 3-2 pe terenul Fiorentinei. Alberto Gilardino a spart gheaţa în minutul 26, doar pentru ca Nicola Amoruso să egaleze patru minute mai târziu. Valeri Bojinov, împrumutat de la Manchester City, a dus apoi Parma în avantaj în debutul reprizei secunde.

Fiorentina a egalat după o oră de joc când Gilardino a înscris al doilea său gol în acest meci, însă atacantul nu a putut evita înfrângerea echipei sale, Davide Lanzafame înscriind golul victoriei pentru Parma în minutul 67.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano Serie A AC Fiorentina
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close