Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa a 4-a. Finlanda învinge în Ţara Galilor şi ţine pasul cu Rusia (VIDEO)

Grupa a 4-a. Finlanda învinge în Ţara Galilor şi ţine pasul cu Rusia (VIDEO)

Grupa a 4-a. Finlanda învinge în Ţara Galilor şi ţine pasul cu Rusia (VIDEO)
28 Mar 2009   •   21:52

Roman Pavliucenko a jucat un rol cheie în victoria pe care Rusia a obţinut-o, scor 2-0, cu Azerbaidjan, în grupa a 4-a a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010. Atacantul lui Tottenham Hotspur a deschis scorul pentru Rusia în prima repriză, din lovitură liberă, pentru ca apoi să paseze decisiv la golul doi, înscris de Constantin Jirianov în minutul 71.





În al doilea meci al grupei, speranţele de calificare ale Ţării Galilor s-au micşorat, după ce Finlanda s-a impus cu 2-0 în deplasare. Jonatan Johansson a dus formaţia oaspete în avantaj, cu două minute înainte de pauză, când a fructificat o pasă perfectă a lui Jari Litmanen. Ţara Galilor controlase partida în prima repriză, fără să puncteze însă şi pe tabelă, iar Finlanda a apăsat pedala de acceleraţie după pauză şi Shefki Kuqi a stabilit scorul final în minutele de prelungire.





Rusia are acum nouă puncte în patru partide şi ocupă poziţia a doua a clasamentului, fiind urmată de Finlanda cu şapte puncte şi Ţara Galilor cu şase puncte, care are însă un meci în plus disputat.

Primul loc în grupă este deţinut de Germania, cu 13 puncte, echipă care a învins în ultimul meci al serii Liechtenstein, pe teren propriu, cu 4-0. Au marcat Ballack (4), Jansen (9), Schweinsteiger (48) şi Podolski (50).

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: preliminarii CM 2010
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close